Tom Vandichel

Als Criminoloog in de forensische sector specialiseer ik mij in de kracht van communicatie. Meerbepaald in de heel krachtige onbewuste non-verbale communicatie. De gehanteerde methodiek is gebaseerd op micro-expressie, provocatie en bewustwording. Om de kracht van dit non-verbale naar boven te halen specialiseerde ik me verder in hypnotherapie en neuro-linguistische programeren. Een unieke aanpak maar vooral een met blijvende en doeltreffende resultaten.

Vanuit mijn kracht mensen te lezen door hun bewust en onbewust voorkomen begeleid ik personen met diverse problemen gaande van psychische klachten ( o.a. neerslachtigheid, burn-out, OCD, angsstoornissen, gebrek aan assertiviteit en zelfvertrouwen, … ) tot fysieke klachten ( o.a. chronische pijn, gebrek aan conditie, … ). De wisselwerking tussen lichaam en geest staan hier steeds centraal.  Heel vaak worden de therapeutische sessies gekoppeld aan natuur, sport en de ontwikkeling van een bewustwording bij zichzelf en de volledige omgeving.

De toegepaste – op wetenschap gefundeerde – methodiek waarmee wordt gewerkt geeft zwart op wit inzage op de blijvende progressie bij mensen zowel op fysiek als mentaal niveau.

Ik geloof dan ook bijzonder in de kracht van communicatie als fundament & bouwsteen doorheen het leven. Ik ben ervan overtuigd dat je het menselijk communicatie- patroon kan vergelijken met de wortels van een boom. Diepe, ontoegankelijke en amper verwoestbare wortels die niet volledig zichtbaar zijn. Wortels die symbool staan voor onze manier van leven, onze interactie met onszelf en de anderen. Ons eigen verleden dat bepaalt wie en wat we zijn, maar waar we ons vaak niet eens van bewust zijn. Met het communicatiebewustzijn ga ik deze ondergrondse geheimen onthullen!u

De expertise in deze materie werd opgebouwd door heel het behalen van volgende diploma’s en jarenlange beroepservaring:

– Master in de Criminologische Wetenschappen ( UGent )

– Educatieve Masteropleiding ( Vives )

– Postgraduaat Bemiddelaar ( Vives )

– Hypnotherapeut ( BVAT )

– Runningtherapeut ( International Association for Life and Arts )

– Loopcoach ( Vlaamse Trainer school Sport Vlaanderen )

 

PRAKTIJK

Regio Kortrijk – Zwevegem
Tulpendreef 19

Contactgegevens

Tom Vandichel:  +32 489 69 67 98
info@t-omdenken.be
Online boekingen

Image by jannoon028 on Freepik